Funcions
Desenvolupar les funcions pròpies del treball de serrat:
- Dur a terme el serrat del producte segons l' estàndard marcat.
- Muntar i desmuntar l'equip (serra) tant a l'inici com al final de la tasca i en les neteges intermèdies.
- Classificar el producte que deriva de l'activitat (codillos) segons el feinejat efectuat.
- Revisar i gestionar la presència de cossos estranys en el producte abans que se servisca.
Desenvolupar les funcions pròpies de la línia de desossament:
- Dur a terme el desossament del producte (palmito i canella) segons l'estàndard marcat.
- Retirar el tendó, en el cas del desossament de la canella, i gestionar-lo segons correspongue (cubeta individual)
- Classificar el producte que deriva de l'activitat (codillos) segons el feinejat efectuat.
- Realitzar el comptatge de les peces realitzades mitjançant el comptador amb polsador i registrar la producció horària en la plantilla diària de producció corresponent.
Desenvolupar les funcions pròpies del treball de pelat/polit:
- Dur a terme el pelat/poliment del producte segons l'estàndard marcat.
S'ofereix
- Horari: Torns rotatius de Dilluns a Divendres: M i V
- Salari: 19.000€ - 22.000€ Brut/any
- Tipus de contracte: indefinit, jornada intensiva – indiferent
- Beneficis socials: Comentarem en entrevista
Requisits
- Estudis mínims: Educació Secundària Obligatòria
- Experiència mínima: Almenys 1 any realitzant les funcions del lloc. Experiència en tall de producte carni amb ganivet, serra i/o guillotina en línia de producció.
- Imprescindible resident a: Província Lloc Vacant
Coneixements necessaris:
- Carnisseria
- Ganivet
- Alimentació
- Control de Qualitat
- Peces
- Traçabilitat