Funcions
Es precisa Tècnic per al departament de Qualitat d' important empresa del sector de l' alimentació. Entre les funcions a dur a terme es troben:
- Controls a la recepció de matèria primera (meló, síndria, pebrot, carbassa). Es tracta de controls rudimentaris que comporta moure quilos físicament (per palpar les peces a la recerca de defectes).
- Mesurament de temperatura i humitat de les sales i cambres.
- Mesurament de clor.
- Controls de producte acabat (medició d'atmosfera protectora, qualitat del segellament, visual d'un % de la comanda per controlar si hi ha desviacions, organolèptic, vida útil, etiquetatge, traçabilitat... etc).
- Control de bones pràctiques d' higiene.
- Control de metalls.
- Formació en línia d' errors detectats.
- Gestió de No conformitats.
- Revisió de parts de producció.
- Treball en fred.
- Treball 100% en planta.
S'ofereix
- Contracte Indefinit
- Salari: Segons Conveni
- Beneficis socials:
Assegurança mèdica
Requisits
Estudis Mínims: (Agrònoms, Química, Tecnologia dels aliments, Biologia o similar).
Experiència mínima: Perfil júnior sense experiència o escassa experiència.
Coneixements necessaris:
- Seguretat alimentària
- Sistema APPCC i FOOD FRAUD
Disponibilitat per treballar festius.
Flexibilitat horària per poder modificar horari en funció de necessitats per imprevistos en producció.
Competències necessàries per al lloc:
- Persona proactivitat i amb iniciativa.
- Capacitat de treball en equip.
- Capacitat analítica. Resolució de problemes.